torstai 22. toukokuuta 2014

Jumalan mestariteokset

Tänäkin päivänä Jumala kutoo kokoon äitien kohduissa ympäri maailmaa mestariteoksia, joita on vain yksi laatuaan. Näitä taideteoksia Jumala luo yli 350 000 vuorokaudessa!

Yhdelle Hän antaa taivaallisen laulunäänen, jota tuo lapsi aikuiseksi kasvettuaan käyttää Jumalan vihollisen ylistämiseen. Toinen saa synnyinlahjana Luojaltaan kyvyn maalata kankaalle huikaisevia taideteoksia, jotka parjaavat lahjan Antajaa. Kolmas on varustettu älyllä, joka ei tunnu tuntevan minkäänlaisia rajoituksia. Älyllä, joka järkeilee Jumalan olemassaolon mahdottomaksi uskoa. Neljäs taikoo sormillaan instrumentista säveliä, jotka eivät ole tästä maailmasta. Säveliä, jotka soivat enemmän kuolemaa kuin elämää. Viides saa ymmärryksen ihmisen anatomiasta ja sairauksista. Ymmärryksen, jota hän käyttää Jumalan mestariteosten surmaamiseen ennen kuin ne ovat nähneet ensimmäistäkään valonsädettä.

Tällainen on luova, armollinen Jumala, joka on antanut ihmiselle kaikkensa ja silti vapauden valita, mitä he saamallaan vapaudella ja lahjoilla tekevät. Missään vaiheessa Jumala ei väsy eikä kyllästy näiden mestariteosten tekemiseen. Kerta toisensa jälkeen Hän hellyyttä silmissään muovailee pienet sormet ja varpaat. Valitsee hiusten ja silmien värin, luonteenpiirteet, sen vahvuudet ja heikkoudet. Ja lahjojensa pohjattomasta kirstusta Hän antaa yhdelle yhtä ja toiselle toista.


Isä puhaltaa lapseensa elämän hengen, lähettää Hänet rakkauden saattelemana tähän pimeään ja kylmään maailmaan viattomana ja avuttomana. Ja toivoo ja rukoilee, että tuo lapsi vielä kerran kutsuisi Häntä Isäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti